[Valid RSS]

I väntan på något nytt

Det är synd om poolägarna!

Kategori: Alla samlade verk, Tankar om nutid

 
Aftonbladet uppdaterade precis en artikel där regeringens vårbudget presenterades tillsammans med vinnarna och förlorarna som skapas i och med detta förslag. Det är tydligt att socialdemokraterna, och de rödare parterna, önskar att bygga upp en välfärd som långsamt har gröpts ur för att rädda Sverige i den världsomspunna ekonomikraschen som härjat. Vårt land har med stolthelt kunnat hålla sig flytande eftersom vi haft en backup - vår välfärd, sprungen ur den svenska politikens hjärta.
 
Just nu är hjärtat lite tomt på blod, så som jag ser det. Välfärden har liksom tömts ur. Istället har det skapats ett hålrum - ett glapp mitt i hjärtat - mitt i vår svenska politik. Glappet har istället ersatts med osäkerhet och det lilla blod som ännu pumpas runt har fått spädas med rasism, egoism och stora klasskillnader. 
 
Med detta sagt kan jag ju inte annat än tycka synd om förlorarna som drabbas av rubriken nedan.Jag menar, vad ska hända nu? Det är ju JÄTTESYND om den som nu måste städa sin egen pool! Sen ska den också laga sin egen mat? Vafan, vi kommer antagligen få skyhöga dödssiffror bland just poolägande då de aldrig hinner laga mat eftersom de nu får städa själva.
 
Stackars poolägare!
 
Kommentera inlägget här: